Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Enkät: Handlar du i Alsenbua?

För att få reda på var Alsenborna handlar frågade vi ett antal personer från byn. De flesta medgav att de inte handlade i sin egen affär utan att de passade på när de var i stan eller på andra orter. Varför de inte handlade i Alsen ville de flesta inte svara på utom en som tyckte att affären var för dyr.

Enkät 1

Artur Söderblom:

– Jag får min mat färdiglagad från Wången, så jag behöver bara köpa lite filmjölk då och då. Men det är synd att butiken försvinner. Jag bor strax bredvid och det är kul att se lite folk i rörelse.

Enkät 2

Ove Hallin:

– Jag måste erkänna att jag inte är någon trogen kund i Alsen. Jag åker in till stan en gång i veckan och passar på att handla då istället.

Enkät 3

Inger Olausson:

– Jag handlar inte här i byn. När jag är och hälsar på mina föräldrar i Änge så passar jag på att handla där. Det passar mig bättre.

Enkät 4

Rebecca Erlandsson:

– Jag har bott i stan under veckorna så det har bara blivit på helgerna som jag handlat i Alsen. Men jag tycker att de är trist att affären försvinner.