Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En ungdomsgård värd namnet

Det är dags att Härje­dalens kommun ger ungdomen i Sveg och Härjedalen Medborgarhuset så att de får en ungdomsgård värd namnet.

Samt att kommunen också kostar på en pool i ljusrummet så att ungdomen får känna att de också har ett livsvärde, då det år ganska sällsynt att ungdomen får någon respons från kommunalt håll. Och med tanke på att Härjegårdar fastighets AB i Sveg har en massa baracker på Ringvägen så kan ju kommunledningen evakueras dit med pappersvändarna i god ordning och installera sig. Där kan ju också kommunen göra en kafeteria i en av barackerna så får de som installerats på Ringvägen motion vid besök och kafeteria och det skadar ju inte?

Sedan finns det en poäng till med att kommunen evakuerar tilI barackerna, nämligen att Härjegärdar fastighets AB får in hyra för dem, då de nu är lediga och lite radikal måste väl kommunledningen vara och inte sitta och mjäka? Sådant tycker ungdomen inte om för de vill att något positivt ska ske i hela Sveg och Härjedalen, det tycker väl förresten alla?

Och när Östersunds kommun kan göra något så kan väl Härjedalens kommun åtminstone försöka?

Viktor Blomcrona, Sveg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel