Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En speciell kväll med Lisa Lystam

Lisa Lystam fick träffa legendaren Buddy Guy på hans bluesklubb. Mötet blev speciellt för henne – precis som kvällen på Jazzköket blir för publiken.

Lisa Lystam och hennes bandkollegor Mikael Fall, munspel och Matte Gustafsson, gitarr, besökte Östersund på torsdagskvällen. Det var en laddad trio som bjöd på en bejublad föreställning.

Under kvällens andra set spelade bandet "Damn right I've got the blues" av Buddy Guy. Att Lisa Lystam, 22-årigt stjärnskott från Mjölby, och hennes två kollegor har "the blues" råder inget som helst tvekan om.

Lisa Lystam är en unik sångerska med en stark, intressant och gripande sångröst som inte lämnar lyssnaren oberörd. Att hon har Mikael Fall, världsmästare i munspel, bredvid sig gör inte saken sämre.

"Det är spännande vad man kan göra trots att man bara är tre på scenen när man har en sådan här publik", säger Lisa Lystam under spelningen.

Den här kvällen saknas tre medlemmar ur Lisa Lystam Family Band, som snart släpper en skiva. Det är ingen vild gissning att hela bandet snart dyker upp i Östersund.