Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En platsannons för dig som kan allt?

Här ett förslag till platsannons för ett vårdjobb. ”Vi söker dig som saknar privatliv.

Tjänsten är på heltid. I den ingår även att vara till förfogande lediga dagar och stunder när det saknas personal. Arbetet innebär varannan helg, dag, kväll – plus alla storhelger. Numera ingår även delade turer. Verksamheten styr. Du bör även vara flexibel och kunna vara hos två brukare samtidigt. En normal arbetsdag kan innebålla cirka 20 besök och ett antal larm.

Utöver detta tillkommer även dokumentation. Kommunens ekonomi tillåter tyvärr inte gångtid mellan brukarna. God fysik är av godo då det kan bli uppåt 15 km per arbetsdag. Den tiden drar vi i stället från brukartiden. Arbetskläder och skor kan vi ej tillgodose med. Vi ansvarar för vården av cirka 90 brukare. Vår målgrupp består av multisjuka, äldre, dementa, psykiskt sjuka, svårt cancersjuka och vård i livets slutskede.

Stort tålamod och litet sömnbehov är till din fördel.

Ditt psyke bör klara stark press, ett visst inslag av våld och verbala psykningar.

Vi uppskattar konsten att kunna stänga igen dörren mitt i ett samtal, det är kostnadseffektivt. Vi ser gärna att du ibland arbetar utan ersättning när verksamheten så kräver. Utöver vårdarbetet ingår även administrationsuppgifter och kontaktmannaskap.

Inom Östersunds kommun värdesätter vi våra medarbetares arbetsro. Vi arbetar därför aktivt med omorganisationer och schemaförändringar.

Erfarenhet av liknande arbeten, såsom kurator, vaktmästare, skådespelare, läkare eller receptionist är önskvärt.

Vi söker nu 22 tillsvidareanställda på grund av personalflykt.

Låg lön efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan”.

Skulle du vilja ha jobbet?

Undersköterska

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel