Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En mötesplats för alla

"Om jag bara får säga ett ord så säger jag möten". Så låter det från Madeleine Aaras en av dem som hållit i trådarna för musikkvällarna i Gäddede i sommar.

– Det har skett möten mellan artister och publik, mellan svenskar och människor från andra länder och mellan hemvändare och bofasta, säger Madeleine Aaras.

I onsdags hölls sista upplagan för säsongen. Då bjöd bland annat Magnus "Buster" Rudfäll och bandet Phoenix på sin musik.

Arrangör av både musikkvällarna och även barnens dag tidigare i juli är föreningen Frostvikens musik och kultur.

– Det är jag och Zina Qvarnström som håller ihop det och sedan är det många som arbetar hårt. Vi får också mycket hjälp av lokala företagare. Dessutom är det väldigt roligt att vi har så många bra musiker.

De som inte fått en direkt fråga om de vill vara med och engagera sig har själva hört av sig och säger att de också vill vara med berättar hon.…

– Jag tror verkligen att behovet av en mötesplats är stort. Allt bygger på att vi har så många talanger här.

Det är tredje sommaren i rad som föreningen anordnar evenemangen och de har utvecklats hela tiden. I år har en av nyheterna varit att platsen för arrangemanget blivit mer av ett festivalområde med bland annat marknadsstånd.

– I sommar har vi slagit besöksrekordet från i fjol vid varje tillfälle. Det har varit helt fantastiskt säger Madeleine Aaras.

Det har redan kommit krav på att fortsätta även nästa år berättar hon.