Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En historisk utställning

Utställningen i Storsjöteaterns foajé och på torget under Spektakeldagarna sammanfattade Färgfabriken Norrs treåriga existens.

Som en gruppredovisning med små fönster längs vänstra väggen i entrén kunde man kika på utställningshistorik och alla aktiviteter, utställningar, projekt och happenings som ägt rum.

Fredrik Wretmans installation fanns på en duk i mitten av rummet. Jag minns den lyckade installationen i konsthallen med sitt meditativa budskap med vatten och karpar.

I foajén fanns soffor som ingav en lobbykänsla med tv-skärmar. Ett bord intill med kataloger och redovisningstidningar fungerade som ett informationsbord där man kunde förse sig med textmaterial.

Utomhus och på torget låg en utskrift från utställningen "Östersund at large". Den jättelika kartan över Östersund gjorde sig bra på Stortorget där man kunde promenera runt och titta igenkännande efter platser från stan.

Tack och adjö, nu väntar vi spänt på nästa form för att visa samtidskonst.