Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En av landets bästa campingplatser

Campingtidningens undersökning ger Strömsunds camping högsta möjliga poäng.

– Det är en jättebra publicitet för oss, säger campingansvarige Håkan Sandberg.

Strömsunds camping uppmärksammas rejält i tidningen "Allt om Husvagn & Camping" som har varit ute med en patrull och undersökt olika campingplatser. Campingen i Strömsund får åttio poäng av testpatrullen, vilket är toppbetyg:

– Det är en jättebra publicitet för oss, säger en glad Håkan Sandberg som är ansvarig för campingen.

I undersökningen har man betygsatt bland annat service, framkomlighet, säkerhet, standard och läge. På samtliga punkter ligger Strömsunds camping i topp. Därför är det inte så konstigt att man i år, för andra året i följd nått nya rekordnivåer, med 38 000 campinggäster. Många av gästerna återkommer år efter år:

– Vi har ett väldigt gott renommé, speciellt hos norrmännen som ofta stannar lite längre perioder.

Håkan Sandberg tror att det som lockar är läget, med närheten till samhället och shopping och att man har gratis friluftsbad.

Förutom att beskrivas i ett tre sidors reportage i tidningen, så har man också förärats ett diplom. På diplomet står bland annat: "Campingens närmiljö är fantastisk, och du får förstås inte missa en promenad över bron in till samhället. Möjligheterna till aktiviteter i naturen är obegränsade."