Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Emma listar

/

Emma Wagenius är 18 år och är intresserad av dans, foto och mode. Hon driver en av länets mest lästa bloggar modeflickan.se/emmawagenius

Annons

Mode:

Påpälsat: Päls är modet som aldrig går ur tiden känns det som, i vinterkylan passar det ju perfekt med en stor och mysig pälsjacka. Vår lilla stad har faktiskt ett gäng olika pälsjackor att erbjuda, för stora som små. Nu är det inte äkta päls jag pratar om, inte alls. Utan en massa liknande kopior som är riktigt snygga, ut och shoppa!

Hår:

Hårmagi: Jag blir många gånger så otroligt less på mitt hår, vill färga och stöka på mest hela tiden. Anledningen till att jag inte gör det är förstås att det sliter på håret. Men, det finns en lösning. Trolla med färger! Då syftar jag på färger som inte sitter permanent, hårmascara kan vi väl kalla det. Superroligt och enkelt, en förändring som kan tvättas bort.

Vinter

Skönhetskur: Nu när all slask är borta och vintern kommer med stormsteg är det superskönt med promenader ute i vinterlandet. Jag, som är en vintertjej, är såklart överlycklig. Frisk luft är en guldgruva för både kropp och själ. Efter en promenad, kort som lång, känner man sig så frisk och stark. Så bojkotta bilen och bussen, klä på dig varma kläder och bege dig ut i kylan.

Mer läsning

Annons