Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ellen spelar med eftersökt kulturperson

Nu är det klart att Bjärmes stolthet Ellen Sundberg spelar på ambulerande americanafestivalen Rolling Rootsy Revue - RRR 2014, där även Doug Seegers framträder.

Doug Seegers, som fick sitt genombrott i tv-programmet "Jills veranda", kommer dessutom att turnera hela sommaren med Ellen Sundberg och hennes band bestående av Jämtlandsmusikerna Johan Arveli, pedal steel, Robin Lindqvist, bas, Emil Karlsson, trummor, samt amerikanske sologitarristen Jerry Miller.  

Sedan tidigare är Willy Clay Band och Jason Isbell & The 400 Unit klara för festivalen på Gamla Teatern den 27 juni. Konsertkvällen är i stort sett redan slutsåld och Popgeni har tidigare meddelat att enda chansen att köpa en biljett att besöka deras konsertkväll på Gamla teatern den 25 april då ytterligare några biljetter kommer att säljas.

Och med tanke på att Doug Seegers, enligt DN, är den mest eftersökta kulturpersonligheten på Google i Sverige just nu så är det kanske inte så konstigt?