Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elevens val

/
 • Elevens val. Den 23-25 september hade elever från Vattudalskolan och deras hundar, elevens val hos Strömsunds brukshundklubb i Ulriksfors. Det börjar vara en hösttradition att brukshundsklubben får besök av Vattudalselever några dagar under september. Det är lärarna Åsa Gustafsson och Eva Jonsson som varje höst kommer med en grupp elever och deras hundar. Alla elever som kommer har inte egen hund men det finns oftast någon att låna ut. Eleverna och hundar får prova på lite av varje, bland annat lydnad, utställning och agility. Stående från vänster: Felicia och Ticka, Lina och Fia, Lona och Moa, Martina och Bobby, Kim och Idun och Vilma. Mittenraden fr v: Matilda och Sailon och Eskil och Selmer. Sittande fr v: Åsa och Lotta, Tove och Dunder, Felicia och Tjorven, Tina och Freja, Caroline och igelkottarna, Madde och Ronja och Terese och Ludde.                                   Text och foto: Maria Ragnarsson

Den 23-25 september hade elever från Vattudalskolan och deras hundar, elevens val hos Strömsunds brukshundklubb i Ulriksfors.

Annons

 Det börjar vara en hösttradition att brukshundsklubben får besök av Vattudalselever några dagar under september. Det är lärarna Åsa Gustafsson och Eva Jonsson som varje höst kommer med en grupp elever och deras hundar. Alla elever som kommer har inte egen hund men det finns oftast någon att låna ut. Eleverna och hundar får prova på lite av varje, bland annat lydnad, utställning och agility.

Mer läsning

Annons