Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eko-”logiska” barn utan vaccin

I dagens samhälle pratar vi om att äta ekologiskt obesprutat och helst närodlat för miljön skull.

Vi pratar sällan om obesprutade barn, med andra ord de som inte vaccinerats, inte använt någon form av traditionell medicin, och kanske även ibland har fötts hemma på ett naturligt ostressat sätt.

Vilken påverkan har det att trycka i en spruta med diverse kemikalier och främmande virus i ett ofta bara tre månader bebis som inte ens smakat riktig mat, lärt sig prata och är fortfarande mycket outvecklade?

Är vi så rädda för att leva och allt som ”kan hända” så vi inte ens ger ett litet barn som just kommit till denna jord och ofta född helt frisk, chansen att växa i sin egen takt och få ett med tiden stark immunförsvar?

Om vi människor fortfarande anser oss som en del av naturen, varför strävar vi så långt ifrån den och gör oss själv till svagare?

Har vi glömt att det bara är de starka som överlever i naturen?

Ett barn föds, det är föräldrarnas ansvar att ge det barnet så bra förutsättningar som möjligt.

Sjukvården är till för att ge oss så bra information som möjligt vilket inte är lätt, då man är begränsad till det som läkemedelsföretagen kommit fram i sin forskning som i första hand forskar och producerar de läkemedel som ger bäst vinst.

När väl ett barn har blivit vaccinskadat då tar inte det företaget som gjort vaccinet ansvar, inte heller Läkemedelsverket som godkänt det. Läkaren eller sköterskan som gav ditt barn injektionen tar inte heller ansvar.

Det är endast DU som förälder som har ansvaret för konsekvenserna som kan komma direkt eller långt senare vilket då blir svårare att härleda till att det just är en vaccinskada, så då kommer ju alla undan förutom barnet och de godtrogna föräldrarna.

Det går inte att vrida tillbaka klockan, tänk och känn efter före.

Vi kan inte vaccinera oss från alla virus som har varit och kommer att komma då skulle vi få sitta på vårdcentralen varje vecka och ta sprutor mot allt som i denna tid snurrar runt lika fort som jorden själv i luft mat, människor. Tillslut har vi vaccinerat oss så mycket så vi har ett så svagt immunförsvar att vi till slut blir sjuka ändå eller får leva med en eller fler vaccinskador.

Jag förstår inte nu när vi har så mycket bra fin ekologisk mat och även närproducerad och ger detta till våra barn för att de ska få det bästa – hur kan vi då samtidigt spruta in saker i dem som är helt onaturliga och även kommer in i kroppen på ett helt onaturligt sätt?

Så om vi nu väljer att föda ett nytt litet barn till denna livsfarliga jord, våga ge det lilla barnet en chans att växa i sin takt. Det är inte så farligt att leva och vi får vara EKO -LOGISKA, även våra barn!

*Fotnot från redaktionen:

Efter Tord Anderssons ledare i våras blev detta ämne hett debatterat. Det resulterade i en chatt som ni kan läsa här.

Jenny Lundberg

mor till ”eko logiska barn”.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel