Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Efter fyra år med moderatledd regering

Moderaterna sade: Med moderat politik skulle du ha 1 000 kronor mer på kontot.

Varje månad. Jag påstår att det inte gäller oss pensionärer. Nu får man höjd skatt när man går i pension.

Socialdemokraterna lovar att avskaffa pensionärsskatten. Efter snart fyra år med den moderatledda regeringen betalar en normal pensionär 700 kronor mer i skatt varje månad jämfört med en löntagare. Det är inte rimligt. Pension är inget bidrag – utan uppskjuten lön.

Moderaterna sade: När du är sjuk behöver du vård, inte en kölapp. Jag påstår att regeringen trixat med beräkningsgrunderna är köerna till vården längre och större jämfört med 2010. De med privata försäkringar tar gräddfilen samt att vi i glesbygden får det längre till våra hälsocentraler när dessa som inte lönar sig läggs ner efter som landstingens hälsocentraler får minskad underlag i våra tätorter, vilket i sin tur leder till att vi inte kan stödja våra hälsocentraler i glesbygden.

Moderaterna sade: Sverige behöver ett nytt arbetarparti. Nu säger de att ungdomsarbetslösheten är en synvilla. Jag påstår att sanningen är den att ungdomsarbetslösheten är fortfarande stor i landet och väldigt bekymmer sam här i jämtland

Jag påstår att regeringen sänker skatterna till vilket pris som helst.

Men stora klyftor skapar inte fler jobb – de försvagar Sverige. Vi socialdemokrater sätter jobben först och för en politik som prioriterar jobb och sysselsättning. Vilket i sin tur leder till ökade medel till vården, skolan och omsorgen.

Bo Sundström, Kälarne (S)

J Med moderat politik skulle du ha 1 000 kronor mer på kontot. Varje månad. Jag påstår att det inte gäller oss pensionärer.

Bo Sundström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel