Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dyra Telia

Telia Sonera har överraskat igen, som vanligt i negativ bemärkelse. Nu har man beslutat om ännu en höjning av månadsavgiften (Telia Bas) för fast telefoni. Denna gång ytterligare 240 kronor på helår. Totalt kommer denna kostnad för nästa år att bli 1 980 kr/år förutsett att inga fler höjningar kommer 2014.

När fler och fler säger upp sitt fasta abonnemang borde man istället sänka avgiften för att behålla kunderna. Nu uppstår ju den motsatta reaktionen.

Sanningen är väl den att fast telefoni kostar och man önskar avveckla denna. Själv tycker jag att det är praktiskt med både fast telefoni och mobil telefoni. Telias prispolitik gör hur som helst denna ekvation omöjlig.

Telias målsättning är uppenbar, att avveckla fast telefoni i glesbygd och fasa ut oss äldre som fortfarande gillar denna tjänst. I det lär de lyckas!

Rolf G. Swedbergh, Frösön, fortfarande kund med fast telefoni

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel