Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Droger och fylla i Östersund i natt

Polisen hade fullt upp med fyllerister och drogpåverkade natten mot lördagen.

Det började redan vid fyratiden på fredagseftermiddagen då polisen omhändertog fyra berusade personer i centrala Östersund. En 30-åring togs in för förhör för misstänkt misshandel.

Vid 16.30-tiden kontrollerade polisen fyra män i 20-årsåldern inne i centrum, samtliga misstänkta för narkotikabrott. En mindre mängd narkotika togs i beslag och en av männen anhölls då polisen inte kunde få fram mannens identitet.

Några timmar senare stoppades en 16-åring i Krokom. Ynglingen misstänktes för drograttfylleri, men släpptes efter provtagning. Han fick dessutom en notering om att mopeden hade ett antal fordonsbrister.

Vid 22.30-tiden omhändertogs en 25-åring i centrala Östersund då han visade tecken på drogpåverkan. Narkotika, en kniv och en pepparsprayburk beslagtogs.

Efter midnatt, natten mot lördagen, rapporterar polisen om tre personer som var allt för fulla för att klara sig själva. Två män hämtades på två olika krogar och en man omhändertogs på ett nattöppet matställe.