Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dragan öppnar swingersklubb

Dragan Bratic öppnar swingersklubb i lokalerna i Mörsil där strippklubben McDragan's tidigare låg. "Några gäster har redan bokat in sig", säger Bratic. Kan bli striptease också.

Turerna har varit många med Dragan Bratic och lokalen Brinkeboda Wärdshus i Mörsil. I början av 2012 öppnade strippklubben McDragan's för att sedan stängas i igen i oktober 2013.

Sedan oktober 2013 har Brinkeboda använts för uthyrning av rum och under en period som pizzeria. Dragan Bratic försökte hyra ut Brinkeboda till Migrationsverket och Åre kommun för att det skulle kunna fungera att ha en flyktingförläggning i lokalen.

Det gick av olika anledningar inte att göra det så och nu tar Bratic nya tag. I enkel turismverksamhet som att hyra ut billiga rum fanns ingen lönsamhet. Bratic tror att det finns en stämpel på honom och lokalen som avskräcker gäster. I stället öppnar han nu en swingersklubb (se faktaruta).

– Det finns över 120 000 swingers i Sverige, säger Dragan Bratic.

– Det är ett köpstrakt klientel och de är lugna av sig.

Det kommer att gå till på så sätt att swingers får komma till Brinkeboda och betala runt 1 000 kronor för att äta, sova och nyttja lokalerna för sin verksamhet.

Dragan Bratic är säker på att det finns lönsamhet i detta.

– Jag behöver kanske 30 personer per helg, säger han.

Hans lekmannauppskattning av antalet swingers i Jämtland och Västernorrland är att här finns 6 000 personer och potentiella gäster.

Öppningshelgen är den 27-28 september.

– Några har redan bokat in sig, säger Bratic.

Han är inte främmande inför att återuppta strippverksamheten.

– Det är en stor lokal. Man skulle kunna ha striptease i källaren, säger han.

Vad får dig att fortsätta inom sexbranschen?

– Det här är mitt jobb. Precis som att tiggarna tigger, boxarna boxas eller att min kompis som svetsar sysslar med det, säger Dragan Bratic.

Läs mer:

Han öppnar strippklubb i Mörsil

Eva Hellstrand (C): "Olyckligt"

Nytt bakslag för McDragan's

Strippklubbens premiär lockade få gäster

Bråkade med personal på strippklubb

Bratic överklagade för sent

Dyrt efter strippklubbsbesök

McDragan i erotikstrid i Jönköping