Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dödsolycka utanför Tandsbyn

En 24-årig man avled i en singelolycka på E45 vid korsningen i Tandsbyn strax efter 21 på lördagskvällen. En jämnårig man skadades i ryggen och fördes till sjukhus.

Bilen gick av okänd anledning av vägen vid Tandsbyn. Vittnen som blivit omkörda av bilen före olyckan berättade att den framförts i hög fart. Båda männen slungades ur bilen när den gick ner i diket och voltade.
Männen fördes till Östersunds sjukhus, men den 24-årige mannen som är hemmahörande i Bergs kommun förklarades avliden vid införandet. Den skadade personen är en 25-årig man från Östersunds kommun.
- Det finns indikationer på att den som överlevde var den som framförde bilen, säger Bengt Stadin, vakthavande befäl vid polisen.
Blodprover har tagits på grund av att misstanke om rattfylleri föreligger. Anhöriga till den avlidne personen har underrättats.

Sara Strömberg