Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Död pojke hittad i Hudsonfallet

Annons


En död pojke hittades på måndagen i en bil som eftersökts i samband med morden på skådespelerskan Jennifer Hudsons mamma och bror. Hudsons sjuårige systerson har varit försvunnen sedan morden, som inträffade i fredags i Chicago. Vid sjutiden på måndagskvällen svensk tid hade ännu inte de lokala myndigheterna meddelat om den hittade pojken var identisk med Hudsons släkting.

Den man som greps i fredags som tidigare varit gift med Jennifer Hudsons syster satt på måndagen fortfarande bakom galler. Mannen, som också är styvpappa till den försvunne sjuåringen, har ännu inte officiellt delgivits misstanke om morden, utan är gripen för att ha brutit mot en villkorlig frigivning. Polisen har hittills bara meddelat att morden tros vara "familjerelaterade".

Jennifer Hudson, albumaktuell sångerska och Oscarsbelönad skådespelerska som senast synts i "Sex and the city", höll på att spela in en film i Florida när beskedet om morden kom i fredags. Hon flög genast till Chicago och var den som identifierade offren.

Mer läsning

Annons