Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Disco i Hoting, med föräldrahage

På torsdag blir det Halloweendisco i Hoting, med föräldrahage, så barnen slipper oroa sig för vad föräldrarna ska hitta på medan de är borta.

Novemberlovet är här och i Hoting firar man Halloween med disco på Folkets Hus. Inbjudna är alla barn från förskoleklass och till och med klass sex.

Kent Wassdahl från Bygdens Framtid meddelar att alla barn ska kunna släppa loss och roa sig, man har tänkt på dem som inte törs lämna sina föräldrar ensamma hemma:

– Vi har en föräldrahage där de vuxna får fika och tillsyn medan barnen roar sig.

Bästa halloween-tema kommer att få pris. Det kommer också att bjudas på godis och chips och festdeltagarna får bereda sig på överraskningar.

Discot förverkligas genom ett samarbete mellan Mosquitos, Preem, Hjortron & Troll, Coop Nära, Café Koppen, Carinas Klipp & Sling, Bölanders Eltjänst, Hotings Färg & Div, Evas Blommor, ABF, Bygdens Framtid, Folkets Hus, Ivars Bil, SH-Servicecenter och Byggtjänst.