Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Digital bildvisare i plånboken

Digitala fotoramar har funnit på marknaden ett bra tag.

Annons
Digitala fotoramar har funnit på marknaden ett bra tag. Nu kommer plånboksvarianten I-wallet, komplett med stereohögtalare.

På dagis fotograferas barnen och bilderna kommer praktiskt hemskickade i ett kuvert. De stolta föräldrarna klipper ut ett litet porträtt och stoppar ner det i plånboken.

Några år senare har barnet bytt nappflaskan mot en 2-liters läskflaska och den lena babyhuden mot en pubertetsknottrig. Men i plånboken är det som att tiden stått stilla.

Till kategorin människor som sällan uppdaterar sina bilder i plånboken kommer nu plånboken med den digitala bildvisaren - i-wallet. Plånboken kopplas in i datorn via USB. Därefter är det fritt fram att flytta över bilder till plånboken från valfritt album.

Skärmen är drygt 2,7 x 2,5 centimeter, och det är också möjligt att kompa bildspelet med valfritt musikstycke eller inspelat meddelande. Ljudet spelas upp genom inbyggda stereohögtalare.

Plånboken är 11,25 x 10 centimeter stor, tillverkad i nappskinn och kompatibel med Windows, men inte Mac. Den kostar 479 kronor.


/Amy Lagerman

Kamera & Bild