Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Diabetesföreningen Strömsund

Annons

Diabetesföreningen i Strömsund har haft sitt årsmöte. Vivi Kaalen från ”Pigg och frisk” inledde med en inspirerande föreläsning kring kost och motion. Med en veckostruktur på motionen är det lättare att genomföra den som man tänkt. Det handlar om att vara snäll mot sig själv så att framgång föder framgång.

Efter fika och parentation över under året bortgångna medlemmar, ledde Kalle Vernersson årsmötesförhandlingarna med van hand. Leif Mattsson invaldes som ny i styrelsen tillsammans med Marie-Louise Strömgren, Egon Forsberg, Kerstin Persson och Knut Johansson. Verksamhetsberättelse och resultaträkning för 2008 godkändes, liksom verksamhetsplan och budgetförslag för 2009.

Marie-Louise Strömgren nominerades till Länsföreningens styrelse, och Kerstin Persson ska representera föreningen vid Länsföreningens årsmöte i slutet av april, med Egon Forsberg som ersättare. Mötet uttryckte sin glädje över det besked Marie-Louise Strömgren kunde lämna på den skrivelse som initierades föregående årsmöte, nämligen att man från hösten 2009 räknar med två tjänster för diabetesvård, enligt Margareta Nilsson på Hälsocentralen.

Mötet avslutades med att Marie-Louise Strömgren tackade mötesordförande Kalle Vernersson för ett väl genomfört årsmöte med en bukett blommor. Anna-Lisa Wikström, avgående sammankallande i valberedningen, och Leif Mattson, ny i styrelsen, avtackades respektive välkomnades med varsin bukett tulpaner, varefter Egon Forsberg uppvaktades med blommor med anledning av sin 60-årsdag.

Mer läsning

Annons