Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Detroit vände och vann

Annons
Detroit vann på bortaplan efter straffar mot Chicago med 6–5 i NHL-ishockeyn natten mot söndag.
Efter att Johan Franzén redan efter en minut gett Detroit ledningen genom sitt femte mål för säsongen tappade Detroit greppet om matchen. Med en period kvar låg man under med två mål.

Men ett tidigt mål i den tredje perioden av Niklas Kronvall gav Detroit hopp, och när slutsignalen löd hade man kommit upp i lika många mål. Förlängningsperioden kunde inte skilja lagen åt, det krävdes straffar.

Efter mål av både Pavel Datsiuk och Chicagos Jonathan Toews så såg till slut Marian Hossa till att avgöra för Detroit efter att Conklin i Detroitmålet stoppat Martin Havlats straff.

Fabian Brunnström gjorde sitt femte mål i Dallaströjan, trots det klarade inte hemmalaget av att stå emot gästade Washington som vann med 6–5 efter förlängning. Både Niklas Bäckström och Michael Nylander noterades i matchprotokollet, Bäckström för en och Nylander för två assist.

New York Rangers besegrade efter straffar Pittsburgh med 3–2. Markus Näslund noterades för Rangers första mål, och Fredrik Sjöström såg till att ge New York segern efter att ha satt den avgörande straffen.

Mer läsning

Annons