Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Det var en underbar sommar”

Här är Göstas sommar i bilder – LT publicerar i dag cancersjuke Gösta Olofssons privata semesterbilder.

– Det har varit en underbar sommar, sammanfattar Gösta Olofsson.

Under de senaste månaderna har Gösta och hans närmaste gjort en rad utflykter i länet. Storsjö Kapell, Persåsen, Hammarstrand och Östersund är bara några av de platser som besökts.

– Jag har fått vara med om så mycket som jag aldrig trodde att jag skulle uppleva igen, säger Gösta.

I Storsjö Kapell besökte Gösta den fäbod där han spenderade flera somrar som liten grabb, i Persåsen väntade en god middag och i Östersund stod ett besök på Jamtli på schemat.

– Besöken har fått mig att tänka mycket på minnen från förr, berättar Gösta.

Han syftar bland annat på de pojkstreck som han och brodern låg bakom på fäboden i Storsjö.

– En gång, när vi var ensamma, blandade vi ihop innehållet i alla färgburkar vi hittade och målade om en av husväggarna, berättar Gösta och skrattar hjärtligt.

Fick ni inte bannor då?

– Om vi fick.

Och för ett par dagar sedan fortsatte Göstas upplevelserika sommar. Han befinner sig just nu i Stockholmstrakten hemma hos dottern Marianne. Där väntar också en rad utflykter.

– Jag hoppas bara att värken inte tar över allt för mycket, och att jag orkar allt vi vill göra. Men jag ska försöka att ta en dag i taget, säger Gösta.