Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det hände när du sov

Så var natten i Jämtland.

Lokalt:

Färden på stulna cyklar tog slut efter bara 800 meter – i stället fick de två männen åka polisbil. Nu är de misstänkta för stöld och narkotikabrott.

Väder:

Efter en kylig natt med markfrost lokalt och även snöbyar på en del platser i fjällen väntar en dag med mycket moln och lokala skurar. Regnet ackompanjeras av hårda vindbyar och temperaturer på 8 till 15 grader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Två män har anhållits misstänkta för mord på en 19-årig man i Huddinge i mars. Mannen sköts i huvudet och mycket tyder på att mordet var en hämnd för narkotikaaffärer som gått fel.

Tre personer tros ha drunknat efter att båten de befann sig på kantrade utanför Halmstad i går. En av personerna lyckades klamra sig fast i skrovet men drogs med av strömmarna i vattnet.

Internationell:

En bilbombsfabrik driven av Islamiska staten har jämnats med marken i en flygräd utförd av en USA-ledd allians.

Två brandmän har dömts till fängelse för att ha förfalskat en brasiliansk nattklubbs brandsäkerhetstillstånd. 242 personer omkom när klubben eldhärjades vid en konsert 2013.

Sport:

Skandalerna inom Fifa växer för varje dag, i vad som USA ser som en klassisk New York-maffia. I ett förhör erkänner en höjdare inom Fifa att han tagit emot mutor för valet av VM-arrangör.

Anton Strålman stod bakom det makalösa konstmålet när Tampa tog ledningen mot Chicago i Stanley Cups första finalmöte. Men insatsen räckte inte till seger.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller mejla till tips@ltz.se.

Följ oss:

Facebook: ltz.se

Twitter: @ltzse

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg