Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Det blir full fart under Fäviken Game Fair

Det blir full fart under årets upplaga av Fäviken Game Fair som drar i gång den 30 juli. Nytt för i år är att Sveriges ungdomselit inom rally är inbjudna att köra Fävikssprinten under helgen.

Annons

Fjälljaktsseminarium och rally är nytt för i år under Game Fair i Fäviken. Men även på visnings och handlarmässan kommer det finnas en hel del nyheter då trycket från företagare varit stort. Och mycket hund blir det under helgen med allt från agility till björnhundstest.

– Besökarna kan förvänta sig en härlig familjehelg om de vill det och förhoppningsvis fint väder. Det kommer vara spännande shower och inte bara jakt. En helg fylld med helhetsupplevelser och dans på kvällarna, säger Hans Werthén, mässansvarig för Fäviken Game Fair.

Rallyt sker under lördag eftermiddag då VMT Jämtland och Fäviken Game Fair arrangerar Fävikssprinten, ett rallylopp på över 2,4 mil där Sveriges ungdomselit inom rally är inbjudna att köra.

På kvällarna blir det underhållning och musikkapellet Hellre Än Bra får sällskap av irländska band i restaurangtältet medan FEEJK rockar loss på utescenen. För den som är danssugen blir det dans på logen till Svänzons på fredagen och Gamblers på lördagen.

Fäviken har lockat fler och fler besökare nästan varje år och arrangörerna för Fäviken Game Fair förväntar sig omkring 28 000 besökare under årets helg.

– Vi skulle kunna öka ganska mycket mer då vi har stor kapacitet under torsdag och fredag men på lördagen är det fullt, säger Hans Werthén.