Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den dolda stadens julkalender: del 15

Plats: Storsjöyrans festivalområde Tid: Sommaren 2013

Det är det finaste sommarminne jag har. När mascaran var kladdig under ögonen och håret liknade ett fågelbo. När klockan var efter 03:00 en mycket tidig söndag- morgon och jag fortfarande stod och nynnade på Jamtland, Jamtland jamt och ständut efter att Evert i år igen fått mitt Jämtlandshjärta att slå några extra slag.

När jag stod och dansade och sjöng högt och falskt till låtar jag egentligen inte kunde i en trång folkmassa med människor fulla av kärlek framför scenen i Badhusparken. När jag vinglade bort mot någon efterfest när portarna till festivalområdet slagits igen längs stans vackraste gator samtidigt som solen sakta och säkert reste sig över sjön. När jag inte brydde mig om vad klockan var eller om att en morgondag existerade. Då jag bara fick vara 17 år och älskad av staden.

Minnet är hämtat ur nya guideboken Den dolda staden. Läs fler minnen på dendoldastaden.wordpress.com