Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den blå valsedeln är viktigast

Annons

Länets viktigaste val är det okända valet, landstingsvalet. Den blå valsedeln med namn som Mats El Kott, Robert, Christer och Monalisa, varav den förstnämnde är folkpartist, sen kommer S, M och V. Det är dessa som skall bestämma över vår sjukvård o hälsovård, länets utveckling/framtid vår kultur och vår kollektivtrafik. Frågor som berör oss alla inpå bara skinnet. Därför skall Du först kryssa i den blåvalsedeln från bästa partiet.

Mitt alternativ är folkpartiet för att de varken ser till landsbygd eller stad, ung eller gammal, fattig eller rik utan bara tar hänsyn till den enskilda människans behov här och nu. Vård efter behov och inte efter penning eller starka krav.

Men folkpartiet månar särskilt om de enskilda och grupper i samhället som inte av olika skäl klarar av vårt alltmer hårda samhälle. Det har vi alltid gjort och myntade begreppet ”det glömda Sverige” redan på 1940-talet. Sedan vill vi att varje generation gör rätt för sig och inte överför sina skulder till barn och barnbarn. Just det som är på väg att ske i vårt län med det s-styre vi haft i urminnes tid.

Min uppgift som revisor i landstinget blir att se till att politikerna håller hårt i pengapungen och satsar resurserna klokt på sådant som kommer folket till del, främst inom sjukvården. Revisor blir jag om jag får tillräckligt många kryss framför mitt namn på den blå valsedeln, Landstinget. Det är Ni läsare som kan sätta dit dem.

Finn Cromberger,Folkpartikandidat till Landstinget ”Det blå valet”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel