Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Delad pott för Järpen och Offerdal

Annons

Hemmalaget Järpen och Offerdal spelade oavgjort i division 4 Jämtland/Härjedalen i fotboll, 1–1 (1–1) på torsdagen.

– En tuff och intensiv match mellan två bra lag. Vi gör ett hörnmål och har bud på flera, seda tar Offerdal över bollinnehav och initiativet. Första halvlek slutade 1–1 och i halvtid pratade vi om att ligga bättre i vissa positioner samt gör några positionsbyten. Vi höjer oss rejält i andra där vi har flera lägen att avgöra men Offerdals målvakt gör några fina räddningar. Med tanke på andra halvlek tycker jag att vi borde haft en trepoängare. Extra kul att vi lyckas locka mer än 100 åskådare fler till läktaren i år än tidigare, en fin stämning så nu har jag lovat inköp av trummor och lite andra tillbehör för att bibehålla den härliga stämningen, kommenterade Järpens tränare Petter Magnusson efter matchen.

Offerdals tränare Håkan Modigh:

– Efter en riktigt bra första halvlek, där vi tar oss tillbaka från underläge och kvitterar samt har bud på mer, så misslyckas vi att bygga vidare på vår första halva. Istället tar hemmalaget över i andra. Robert Köpsén i målet gör en kanonmatch och räddar oss i lägen då Järpen gör det bra. I det stora hela är oavgjort rättvist då vi har varsin halvlek idag.

Det var Järpens fjärde match i rad utan seger.

Hemmalagets mål gjordes av Joel Rolandsson, medan bortalagets mål noterades på Christoffer Fryklund.

Järpen har nu tre poäng efter fyra spelade matcher, medan Offerdal har fyra poäng efter tre matcher.

Nästa motstånd för Järpen är Stugun. Lagen möts fredag 24 maj 19.00 på Stuguns IP. Offerdal tar sig an Stugun borta tisdag 21 maj 19.00.

Annons