Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LT svarar:

Annons

Länstidningens (och övrig medias) uppdrag är att granska den offentliga sektorn. Och det är precis vad vi gjort när det gäller stickspårsbyggena. Vi har heller inte, om jag förstår Stig Göransson rätt, skrivit några felaktigheter i artikeln om spårbygget.

Stig Göransson erkänner att stickspåret aldrig skulle ha byggts. Leken med siffror visar i stället att Göransson är medveten om att miljonerna som lades på stickspåren har kunnat göra gott inom andra delar av den kommunala verksamheten. Göranssons lek med siffror gör ju inte att spåren blir mer använda.

Göransson påpekar också att bygget av Centrumhusen och IT-gården i Hackås inte riktigt slutade som planerat. Men med facit i hand skulle kanske Stig Göransson, som deltog i dessa beslut, ha gjort en mer noggrann konsekvensanalys innan han beslutade att de första spadtagen skulle tas.

Stig Göransson tycker också att det ska bli spännande att få skapa rubriker kring Centrumhusens och IT-gårdens kommande jubileer – det tycker jag med. Jag kan garantera att LT kommer att granska dessa beslut också – precis som alla andra kommande, pågående och framtida beslut i Bergs kommun och i resten av Jämtlands län.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons