Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Sandman: Jag ber om ursäkt men står för varje ord

Jag ber om ursäkt om jag trampat det blågröna styret på tårna genom mina insändare och debattartiklar. Jag ber även om ursäkt för att jag är en av dem som bär ansvaret för att det är svårt att rekrytera sjuksköterskor och undersköterskor till Regionen!

Tänk att det är vi personal som berättar om situationen på sjukhuset som är orsaken. Det var nått nytt! Har hela tiden trott att det var pandemin, läs ironi! Men jag kan ta på mig det och jag ber om ursäkt.

Se och lär, det är inte så svårt att be om ursäkt! Men, jag står fortfarande för vartenda ord jag sagt! Och vet ni! Jag står kvar, jag kommer inte säga upp mig, ni kommer inte vinna över mig! Och ja, jag är inte dummare än att jag förstår att det blir svårare att rekrytera personal till en arbetsgivare som får negativ publicitet i media. Men jag måste, för just ni i det blågröna driver mig det. Och vet ni vad jag ångrar mest? Att jag är en av dem som röstade på er! Kommer dock inte upprepas!

Frågan jag ställer till er, alltså ni blågröna! Vad ska ni göra åt det, alltså det negativa som skrivs, hur ska ni göra för att Regionen skall bli en attraktiv arbetsgivare? Ska ni tänka om? Eller kör ni bara på? Att skylla på personalen var dock inte en så bra början.

Stefan Sandman

Ledningssjuksköterska, akuten

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel