Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Debatt: Oroande svar från Silverklo

 
Arbetstider och ersättningar i Region JH
Visa alla artiklar

Om man ska tro LT så vill Tom Silverklo inte uttala sig om läkarkritiken i regionen förrän han har ”snickrat ihop” ett svar på kritiken. Han behöver tydligen ”mera fakta och information om situationen”.

Svaret är mycket oroande. Silverklo ska hela tiden vara uppdaterad till dagens datum. Han ska naturligtvis kunna uttala sig innan han ”snickrar ihop” något.

Till skillnad mot tidigare års fullmäktige löd årets inte under någon partipiska utan lyssnade på revisorerna och riktade den 17 juni misstroendeförklaring mot ledamöterna i såväl regionstyrelsen som hälso- och sjukvårdsnämnden. Men märkligt nog så avgick inte ledamöterna.

Silverklos uttalande till LT visar att det borde de ha gjort. De misslyckades att under 2019 komma tillrätta med de problem som tidigare ledningar åstadkommit och de klarar uppenbart inte av att skapa ett bra arbetsklimat i sjukhusverksamheten. Särskilt anmärkningsvärt är att Lars-Erik Olofsson, MP, säger att han inte fått gehör för sina åsikter hos de andra alliansparterna, men hur har han då visat detta?

Mats El Kott

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel