Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De tjänar på tiggeri

Jag tycker man omedelbart ska förbjuda offentligt tiggeri. Den som inte begriper att detta är organiserat är både dum och naiv. 

Ingen ska inbilla mig att en fattig rumän åker till Sverige för att tigga om man inte är tvingad eller hotad av någon maffiaorganisation att göra det eller så lånar man pengar av maffian i Rumänien mot ockerränta och provision. 

Jag gissar att det kostar väl åtminstone 2-3 tusen kronor att ta sig från Rumänien till Östersund och varifrån skulle dessa fattiga människor få dessa pengar? Självklart från maffian, var annars?

Vill ni hjälpa fattiga rumäner eller romer i Rumänien så är det mycket bättre att ni letar upp en bra hjälp organisation som hjälper fattiga i Rumänien med 90 konto och skänker pengar dit. För annars stöder ni bara öststatsmaffian och hjälper egentligen ingen. 

Grin Olle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel