Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De kan prisas vid Travgalan i Östersund

Om en månad hålls den lokala Travgalan på Östersundstravet. Nu är nomineringarna klara.

Priserna som ska delas ut är tretton till antalet. Till elva av dem har ett antal möjliga pristagare nominerats. De två återstående är Proffstränarnas hästägarepris samt Årets häst, som går till någon av de nominerade i andra kategorier.

Flest nomineringar för 2014 har Michael von Krusenstierna med fyra. Han kan själv bli Årets amatörkusk, Årets amatörtränare och Årets uppfödare, och dessutom står han som tränare bakom Krusen, som kan bli Årets äldre kallblod.

Snäppet bakom med tre nomineringar är Bror Grönlund – Årets amatörtränare samt Årets yngre kallblod med Blås Undan och äldre kallblod med Trippa Undan.

Dubbla nomineringar har sex tränare, däribland Rikard N Skoglund, som blev Årets proffskusk i fjol för sitt premiärår på Östersundstravet. Liksom i fjol är han nominerad till både Årets proffskusk och Årets proffstränare för 2014.

– Tränarpriset tror jag inte att tar hem eftersom jag hade ett sämre år med sjukdom på en del hästar, men jag vann 37 lopp som kusk, bra många fler än näst bäste, så det ser bra ut på den fronten. Mitt mål är att lyfta stallet det här året och hoppas kunna ta dubbeln vid nästa års gala, säger Rikard N Skoglund.

Lördag 14 februari får vi svaren på vilka som prisas och vem eller vilka som blir galans stora vinnare.