Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De förstärker Unika Butiker

Han hotellägare, hon näringslivschef.
Nu går Stefan Karlsson och Anita Öberg in i styrelsen för Unika Butiker.

Annons

Unika Butiker, ett nätverk för fristående och privatägda butiker i Sverige. Nu får de förstärkning från Stefan Karlsson som blir ordförande och Anita Öberg som blir ledamot.

Stefan äger i dag bland annat Gamla teatern i Östersund och Plaza Restaurang. Anita har varit casinochef och flygplatschef. I dag är hon näringslivschef i Sundsvall.

Unika Butikers syfte är att öka synligheten, lönsamheten och konkurrenskraften för fristående privatägda butiker, skriver nätverket i ett pressmeddelande.

– Här får alla Sveriges fristående och privatägda butiker möjligheten till en unik marknadsplats, säger Stefan Karlsson i pressmeddelandet.

– De Unika Butikerna har ett hållbart tänk i sitt sätt att arbeta och de har ett sortiment du inte hittar någon annanstans i den region butiken ligger i, säger Anita Öberg, i pressmeddelandet.