Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

De förstärker Unika Butiker

Han hotellägare, hon näringslivschef.
Nu går Stefan Karlsson och Anita Öberg in i styrelsen för Unika Butiker.

Unika Butiker, ett nätverk för fristående och privatägda butiker i Sverige. Nu får de förstärkning från Stefan Karlsson som blir ordförande och Anita Öberg som blir ledamot.

Stefan äger i dag bland annat Gamla teatern i Östersund och Plaza Restaurang. Anita har varit casinochef och flygplatschef. I dag är hon näringslivschef i Sundsvall.

Unika Butikers syfte är att öka synligheten, lönsamheten och konkurrenskraften för fristående privatägda butiker, skriver nätverket i ett pressmeddelande.

– Här får alla Sveriges fristående och privatägda butiker möjligheten till en unik marknadsplats, säger Stefan Karlsson i pressmeddelandet.

– De Unika Butikerna har ett hållbart tänk i sitt sätt att arbeta och de har ett sortiment du inte hittar någon annanstans i den region butiken ligger i, säger Anita Öberg, i pressmeddelandet.