Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Därför dör bina

För 7 år sedan fick vi rapport om att bina dog i USA, men ingen hittade döda bin. Jag ska försöka förklara orsaken till bidöden.

Bina orienterar sig med hjälp av jordmagnetismen, som nu är kraftigt störd av den elektromagnetiska strålningen, EMF. Bina kan inte längre orientera sig och hittar därför inte hem till kupan. Beviset, man hittar inte döda bin vid kupan eller dess närhet. Vi vet nu att EMF påverkar allt levande. Ryssarna vet också att EMF påverkar stratosfären. Då atmosfären och jorden ligger därunder så måste man misstänka, att med det konstiga väder vi haft de senaste åren så påverkar EMF också väder och klimat. Se jordens uppvärmning och isarnas snabba smältning vid polerna och havsnivåernas höjning. Ryssarna vet också, att EMF påverkar den mänskliga hjärnan och dödar hippocampusceller, som reglerar vårt närminne. Många har nog märkt av att närminnet försämrats de senaste åren. Se också skolresultatens snabba försämring, samt våldsbrottens snabba ökning som sannolikt beror på hjärnskador. Vi vet att barn och ungdomar är särskilt känsliga för EMF, som inte bara påverkar minnet utan också koncentrationsförmågan, med mera. Ser allt fler exempel på att vi håller på att förlora vår naturliga överlevnadsinstinkt. Ett exempel är att vi inte gjort något åt bidöden då vi vet, att utan det pollinerande biet så överlever vi inte! Flera av våra grannländer har sedan 2 – 3 år vidtagit åtgärder för att minska EMF strålningen i skolorna. Är Sverige mer skadat av EMF då vi tillåter mobiltelefon i skolan samt installerar trådlös överföring i skolorna?

Erland Lundgren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel