Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Ett stort tack till all personal på medicin direkt för ett suveränt bra mottagande och service. Tack också till idrottsläkare Mikael Östin. Ni är verkligen värda en stor bukett rosor
Emil Ericsson och Lasse Olsson

Dagens ros och ett stort tack vill vi ge Gerd Öst, Sonja Broström och Maj Eklid, Bräcke, som ordnade och dukade till surströmmingsfest i seniorboendet Lokattens fina festlokal. Ni är guld värda.

Lokattens boulegäng

Dagens vackraste höstbukett och en varm kram till Micke Pettersson, Böle Tandsbyn som kom hem till oss med vår tax Sigge, som kom bort under jakt. Tusen tack.

Marianne och Örjan i Loke

En stor bukett till världens bästa momma Ellen Nilsson i Bräcke, tack för du finns och det är alltid lika trevligt att komma hem till dig. Kramar.

Lisa

Vill tacka mina underbara föräldrar Agneta och Sven-Arne Göransson i Sikås. När vi var på Chark-SM i Göteborg tog de hand om våra barn i fem dagar och när vi kom hem var huset i bättre skick än när vi lämnade det. Kram.

Dotra Marie Svensson med familj