Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Jag vill skicka rosor till Storjöcupens alla medarbetare, som gav oss denna folkfest på Sportfältet. Jag njöt varje dag när jag cyklade genom området till och från jobbet. I år stannade alla campare kvar till sista dagen, istället för att som tidigare åka hem så snart det egna laget spelat klart, så de triveds tydligen själva också. Jag längtar redan efter vecka 27 nästa år.

Dagens ros och stort tack till Nancy Lindbäck och Lena Görhagen för att ni ordnade sparris till den tomma platsen i min trädgård.

Sol och glass till barnen, fröknarna och kökspersonalen på Storviken. Tack för att vi fick komma och hälsa på. Vi, Marieby förskola-fritids vill önska er en skön sommar.

Ett fång rosor till personalen på Hjärtintensivvårdsavdelningen på Östersunds sjukhus. Tack för den goda omvårdnaden och det trevliga bemötandet.

Den allra finaste sommarbuketten vill vi ge till världens bästa reseförsäljare, Marianne, för att hon stått ut med allt vårt strul inför bokningen av vår resa. Hon låg hela tiden steget före.

Ett stort tack till alla som bidrog till att göra Tändkuledagarna till en lyckad tillställning.

Mer läsning

Annons