Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Ett stort fång rosor vill vi ge till Gällös ”snösvänggäng” med Torbjörn Engdahl i spetsen som i vinter åter har slitit häcken av sig med allt snöröjande. Stor eloge ska ni ha.
Vi på Per Aronsvägen

Varsin rosbukett till femmorna på Hackås skola som med föräldrarnas hjälp fixade den härliga vårfesten på föreningshuset. Tack John för den jättegoda maten, underhållningen med ”Stjärnfallet” och dansmusiken med ”Imitation”. Vilken toppenkväll.

Gun och Olle

Ett stort fång röda rosor vill jag ge till Thomas Östensson för att han skjutsade mig till Östersund när jag skulle till hälsocentralen. Tack för att du är så snäll och omtänksam.

din Mormor

En stor bukett vårblommor till Lena Nilsson och hennes nattkompanjon på avdelning 409 röd för att ni hämtade mina ytterkläder. Ha en skön sommar.

Marianne Berglin

Dagens ros vill jag ge till den vänliga kvinna som hittade min plånbok den 10 maj och sedan letade reda på mig så att jag kunde få igen den.

Mikaela

Ett stort fång rosor vill vi ge Emelie Kronberg och gratulera till körkortet hon tog den 4 maj. Kramar.

Mamma, Mikael, Mattias och Assar