Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Famnen full av rosor till Solveig Mickelsson, Hammerdal och ett stort tack för din hjälp med potatisen till De äldres dag i höstas (bättre sent än aldrig). God fortsättning på 2009!

Rosor till personalen på Åshamra med Eva Rickardsson i spetsen. Ni bryr er, servar och skapar trivsel för de boende, med de resurser ni har. Det sprider glädje bland oss besökare också.

Tack till de trivsamma musikanterna i ”Åsarna nya allmoge” och till er övriga, som kom till oss i Brunflo och livade upp vårt kalas.

Ett fång röda rosor vi sänder till personalen på Borggården, Borgvattnet, Karl-Ivar, Karin, Annika och Ingrid. Tack för den underbara vård ni gav pappa Hilding under de dryga två år han bott hos er. Tack även till den personal som fått sluta på grund av indragningar. Ni månade alla om pappa och skötte om honom på bästa tänkbara sätt. Han fick somna in lugnt och stilla i sin egen säng.

En stor rosenbukett till tandläkare Hans Hallin och sköterskan Inger Nilsson, Folktandvården, Allégatan. En kram för att ni är så trevliga!

Mer läsning

Annons