Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros till samtliga som hjälpte till med julbordet i Täxan den 6-12. Ingen nämnd ingen glömd

Dagens ros till Jocke och Yvonne på Jämthalkan. Vi på hemvården Västra i Strömsund vill sända ett stort tack för en givande dag hos er. En God Jul och Gott nytt år.

Dagens ros till den busschaufför som observerade när jag ramlade från min bro ner på marken i Trångsviken den 24 november vid 14-tiden. Du hjälpte mig in i lägenheten och försäkrade dig om att jag inte var skadad. Är man 93 år, har svårt att gå och röra sig, blir man otroligt glad när förbipasserande tar sig tid att hjälpa en.

Dagens julgrupp vill jag ge till Vivan Åman, Sällsjögården, med anledning av vit jul och firande av helgen. Du har fått respons och beröm från gäster och personal. Gästerna skötte sig bra år 2007. En god jul och ett gott nytt år.

Dagens ros till de tre killar som tillsammans med några passerande fotgängare hjälpte mig ur drivan dit jag blivit prejad av en smitare den 4 december. Jag är så oerhört glad över att det finns så underbara människor som bara är villiga att hjälpa till.

Julens största och vackraste Julros vill vi skänka till Elvy och Ronny med personal på Gäddede Hotell.

Den finaste bukett rosor vill jag ge Mathias Eckhoff och Henrik Johansson som tränar Jämtland Baskets herrlag. Vilken fantastisk rysarmatch ni bjöd på. Bra jobbat och tack för bra underhållning.

En famn full av rosor vill jag ge till Ella på medicinmottagningen, Östersunds sjukhus. Tack för att du alltid är så trevlig och hjälpsam när jag ringer. God jul och en stor kram.

Rosor och tack till doktorerna Christina Jansson och Anna Warg samt narkosläkaren Jonas Tydén för de lugnande samtalen inför min operation. Även tack till personalen på avd. 413.

Många rosor till alla som gynnade Lions insamling till Världens barn vid Café GT den 26 november på Gamla teatern. Tack till vinstsponsorerna och tack till alla lottköpare som bidrog till det goda resultatet, 4 000 kronor.

En vacker julblomma till alla er i Åsarna som fixade en så trevlig julskyltning. Ett extra tack till föräldraföreningen som hade ordnat så bra vid skolan med ponnyridning och fyrhjulingar. Röda blommor även till Kristina som så glatt dansade in julen kring granen, tillsammans med barnen.

Vi vill ge dagens ros till scoutledarna i Krokvåg.  Margareta, Ann-Katrin och Agneta som är så duktiga att ta hand om våra barn med lekar och övningar. Väldigt uppskattat av oss alla.

 

Tack till alla på Bjäkerdalens förskola i Föllinge, inklusive Maud och Katarina, för den underbara överraskningen/presenten på ert personalmöte och tack också för att ni ville höra om Elvis och hans musik. God Julkram.

Ett fång med julblommor vill jag ge till Erik på Frösö flygplats som ringde och ordnade så att jag kom iväg med flyget till Göteborg den 10 november klockan 6.00. Något som sjukresor inte klarade av. Blommor även till de två underbara flygvärdinnorna som hjälpte mig under resans gång. Tack för att ni finns.

Rosor, rosor, rosor till alla som bidrog till att göra Ulrikas och Pierres bröllop den 29 november till det gnistrande vinterbröllop de önskade sig.

Mer läsning

Annons