Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Fina julblommor till hela släkten Sjöström, för att ni är en sådan härlig familj, som ställer upp när det behövs! Tack för att ni finns!

Vinterns vackraste julros ger vi till Storvikensskolans klass 2-3:a för deras jättefina luciatåg. Ni var superduktiga. Hoppas att ni alla får ett skönt jullov!

Årets vackraste ros ger vi till våra fröknar Else-Britt Ryder och Laila Roos på Storvikenskolan i Brunflo. Ett stort tack för ett jättefint arbete med våra barn och en supertrevlig luciaavslutning. Ha nu en riktig skön julledighet.

En stor bukett rosor vill vi ge vår f.d granne Annika med familj. För att år efter år ordnar Halloweenfest för samma gamla ”tokgäng”. Dessutom får man skjuts till och från festen nu när det inte längre är krypavstånd.

En stor julbukett vill jag ge till Hemtjänsten Häggenås Lit . Ni är fantastiska att sköta om mig och katten. Jag önskar Er God Jul och Gott Nytt År

Tack alla som bidrog till en lyckad luciafest på Folkets hus. Tack till alla som skänkt vinster till det fina lotteribordet. Tack till alla som hjälpte till med de olika göromålen. Tack till tolkcentralen. Tack till länets lucia. Tack till Lindqvistarna. Tack till er alla, som kom till festen, utan er hade det inte blivit någon fest.

Tusen tack till alla er barn och ungdomar som ställde upp i årets luciatåg i Nälden. Ni har gjort ett fantastiskt jobb.

Dagens ros vill vi ge till Lilian Grenholm som bjöd in till ett fantastiskt julbord i Norderåsen.

En stor bukett rosor vill vi ge till den snälle traktorföraren som hjälpte oss upp ur ett dike i Börön 7 december.

Dagens finaste julrosor till Mariann och Anders Lindqvist. Tack för ett fantastiskt trevligt och gott julbord vid Tännforsen, där ni bjöd alla goda vänner på en härlig kväll. God jul.

Rosor i mängd vill jag ge till Jonte och Göran som skrapade snö från mitt tak. Tusen tack och God Jul.

Vi vill ge Minnie och Majlis en fin julros som tack för att ni grejade resan till Jamtli och den underbart fina middagen. Tack från oss!

Dagens ros till Mia Staaf. Tack för sköna dagar. Älskar dig!

Jag vill ge julrosor till grabbarna på ”Bilteknik” i Östersund. En extra ros till Kjell som ”skött om” en röd Renault Clio.

Dagens ros till Sune Gärdlund för visat civilkurage och medmänsklighet genom hans agerande och ställningstagande för LSS personalen i Krokom. Ha en riktigt god jul.

En stor julblomma till Lars och Uffe Ricardsson med familjer för en rolig kväll på Wallmans. God mat och dryck, härlig underhållning och gott sällskap. Tack och God Jul.

Blommor vill vi ge till våra hjälpsamma grannar i Höviken som ställde upp med snöröjning mm under ”Gurras” nackproblem. Tack för att ni finns.                                                   

En julamaryllis var till våra ”godissponsorer” samt de knallar som ställde upp vid Stuguns Hembygdsförenings lilla julmarknad 29 november.

Annons