Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor julblomma till vardera Solfrid Bäckman och Ingrid Bergvall som tack för en jättetravlig friskvårdskurs i Gysinge med många olika aktiviteter. Hoppas på en återträff. Kanske i Rätan? Tack också till Olle Dillner och Egron Nilsson för musik och underhållning. Vi önskar er alla som var med på resan god jul och gott nytt år.

En stor rosbukett är vår reseledare John Persson värd för att han anordnade en sådan underbar ”Julbordsresa” till Trångsvikens bygdegård 6 december och även vår ständige chaufför, Kenneth, ska ha en julblomma eftersom han skjutsade oss från dörr till dörr hela dagen.

Stora buketter vill vi ge till Frösö Handtryck i Krokom och även till Carina Gran på Gamla Handelsboden för att de höll extraöppet för oss 6 december. Dessutom en extra blomma till Carina för den vackra sången.

Vi vill ge personalen i Trångsvikens bygdegård varsin stor julstjärna för det utsökta julbordet de ställde i ordning åt oss 6 december.

Ännu en gång fick vi uppleva en inbjudan av Blomsterfondens nya stjärna Anna Enarsson till en underbar julfest med gröt och skinkstutar, hembakade godbitar till kaffet, besök av ljusdrottningen lucian Maja, 3 år, Marys lotteri samt underhållning av Signe Singers musik och sång. Ett stort tack.

Vackra julblommor vill vi ge till Mikaela, Rebecka och Anneli på barn- och fritidsprogrammet i Östersund för att ni kom och julpysslade och julbakade med oss. Vi hade jätteroligt! God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla.

Mer läsning

Annons