Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En vacker julbukett vill vi ge till Bengt Persson för all hjälp med ljud och ljus vid luciarocken i Duveds kyrka i fredags. Ett stort tack från elever och personal på Duveds skola.

Julens vackraste blomma vill vi ge till personalen på gruppboendet Slåttervägen 19. Tack för allt ni gör för de boende och för den trevliga grötkvällen.

Jag vill ge ett helt fång röda rosor till alla som hjälpte mig att flytta till Apoteksgränd i Mörsil. Det är helt otroligt att det finns så många snälla människor.

Många rosor till alla i personalen på hemtjänsten i Orrviken. Tack för att ni är de ni är, goa och glada, trevliga o hjälpsamma. Det är alltid lika roligt att jobba med er. Kramar.

En fin julros till våra underbara vaktmästare på Solbackens sjukhem i Strömsund. Ni är alltid så glada och hjälpsamma. En riktigt God Jul och Gott nytt år.

Dagens ros vill vi i Handikappsamverkan Östersund ge, och ett stor tack samt önska en God Jul och Gott Nytt År till de företag som sponsrat oss med julklappar. Varmt tack.

En stor bukett rosor vill jag ge till Benny Lidbom på Ica i Brunflo, som tog hand om min kvarglömda handväska, innehållande dels pengar och dels värdehandlingar. Det är fantastiskt vilka ärliga människor det finns. Tusen tack.

Tack till er som under året varit på Hällebo servicehus och underhållnit oss. Allt är mycket uppskattat!

Ett stort fång julrosor vill vi ge till Kastalskolans lucia med tärnor och deras ledare för att ni lussade så trevligt för oss den 11 december.

Många rosor till Berith och Sven-Axel Sundell, Räcksjön, och tack för en jättetrevlig helg med mycket god mat, badtunna och skoteråkning.

13 personer, 5 hundar och 1 katt. Förstår att det är lugnt och tyst hos er nu.

Vi skulle vilja överräcka en famn med rosor till min bror och svägerska Ulf och Gunbritt för deras leverans av tidning och post. Och till våra döttrar Carola och Helén, Kenth och banbarnen Sanna och Hannes, för all ovärderlig hjälp som vi har fått efter fars lasarettsvistelser och min höftledsoperation. Kramar och stort tack.

Ett fång julrosor till Sesel på Sörgårdsskolan som tränade in luciaprogrammet med oss. Det blev ett fint minne för oss i klassen. Tusen tack.

Ett fång rosor vill vi skänka Sonja och Bengt i Åsarna. Varmt tack för välsmakande röding och flötgröt.

Mer läsning

Annons