Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Ett stort fång av julrosor vill vi ge till Ytteråkommittén som tack för allt ni gjorde inför julfesten i Ytterån. Ett fantastiskt julbord där allt var hemlagat! Stort tack till Ann Mari och Harald med medhjälpare. Rosor även till alla er som skänker vinster, helt otroligt fina saker, vilka gör vårt lotteri möjligt. 1 000 tack! God jul och gott nytt år.

Rosor och tack till alla, ingen nämnd och ingen glömd, som gjorde en stor insats för att försöka rädda vårt hus när det brann i Alsen den 22 november. Tack till alla som på olika sätt visat omtanke om oss efter branden. God jul.

Tusen julrosor till skönsjungande musiktreor på PC Estetiska som tack för att ni lussade för de sjuka på barn- och ungdomsavd. 108.

Ett stort och varmt tack till PRO Körfältets styrelse med Erik Fors som trivsam ledare, för en trevlig julfest. Tack för underhållningen av E. Markusson som gav oss många glada skratt.

Famnen full med de vackraste julrosor vill jag ge Ulf och Therese för att de fixade lampan på toa samt körde iväg alla mina klädkartonger med mera till Pingstkyrkan.

n ETT VARMT TACK till dotter och pappa Jarlås som hittade min mobiltelefon i Hästhagen på luciadagen.

En fin julblomma till personalen på Gällö skola. Ni har verkligen kunskapen och förmågan att se elevens behov och jobba efter det. Hjärtligt tack och god jul!

En stor julros till SPF Vattudalens programkommitté för den jättetrevliga resan till julbord i Hoting i söndags. Även Claes och Sebastian skall ha en stor julros för det fantastiska julbordet. Tack och God Jul till alla. 

Dagens styvmorsviol vill vi ge till alla som ställde upp för att årets Café Gt kunde genomföras för Världens barn: Patrik Zackrisson, Tjärnmyrbergarn, Hildegun Forslund med musiker, Visionsorkestern, Therese Olofsson band, Maud Edström Blom, SRI Ljudservice, Lions Forbonden, SV Östersund, Gamla Teatern, Linnéan, ÖP/LT

Famnen full av rosor till personalen på Norrgårdens Förskola, Östersund, för ett fantastiskt och mysigt Luciafirade med gott fika!

Dagens ros till Gunilla Åsell och grabbarna i Jannez för deras varma engagemang och deltagande i vår svåra stund. Det har betytt mycket för oss i Too Hot.

En vacker julblomma vill jag ge till den som hittade mitt Ica-kort på Jamtlis julmarknad och sedan lämnade in kortet på Kvantum. Stort tack!

En julblomma till var och en på sjukhemmet i Strömsund för deras stora engagemang för patienterna. God jul.

Mer läsning

Annons