Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Jag vill ge rosor till mina vänner och underbara familj. Tack för att ni finns.
Gilla

Annons

Vi vill ge julens vackraste amaryllisbuketter till alla som tänker på och stöttar oss i vår svåra stund. Det värmer så jättemycket, ska ni veta.

En stor julros vill jag ge Lillan på Lillans trafikskola för att hon hjälpt mig med körkortet, skulle aldrig klarat det utan dig! Tack och kram.

Vi vill ge en julblomma till föräldrarådet på Myre förskola som tack för att ni har ordnat den trevliga luciafesten och för att ni har målat vilrummet på Maskrosens avdelning. Ett extra tack till Camilla, Anna, Anette och Sara.

Julens största och vackraste julgrupp vill vi ge till all personal på Åshamra i Hammerdal. För all den kärlek och fina omvårdnad som vår kära mamma Bojan Österholm fick hos Er och då speciellt till personalen på Linden där hon bodde. Vi vill även ge en vacker julgrupp till Anna L, Anna-Britta, Lasse, Olga, Asta och Nore på avd Linden och önskar Er en fin jul och ett Gott Nytt år.

Massor med fina julblommor till hemtjänstpersonalen i Lit och Häggenås, samt Färdtjänsten i Häggenås och alla grannar och vänner. Jag önskar er en God Jul och ett härligt nytt år.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla bingospelare på Mötesplats Notvallen.

Ett jättestort tack till Kurt Widegren för du skjutsade oss till Kramfors för att hämta vår nygamla bil. Tack, tack och god jul och gott nytt år.

En fin julblomma till Hantverksboden i Hoting som höll extraöppet för oss 14 december.

Ett stort fång julrosor till personalen på Frälsningsarmén som ordnar så trevligt och trivsamt på lördagarna med musikcafé och gott fika. Tack för i år.

Mer läsning

Annons