Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Tack Marianne och Allan i Högrun för god hjälp och positivt umgänge

Dagens ros till Dagmar och Göran som sponsrade med korv och glögg på nyårsnatten. Det blev en vinst på 1180 kr. Stort tack till Magnus som fixade med det underbart vackra fyrverkeriet som lyste upp vår lilla by. God fortsättning på det nya året till er alla.

Jag vill sända de mjukaste kramar till personal och barn på Syttpigan i Alsen för den härliga tid jag fick hos er när min mamma studerade. Tack för allt.

En stor bukett tulpaner till var och en i nöjeskommittén på Munkflohögen. Ni har gjort ett fantastiskt jobb med många trevliga tillställningar under 2008. Hoppas på en lika fantastisk fortsättning under 2009.

Dagens ros till er som gör det möjligt för en enfotad kvinna och enarmad man att bo kvar på Grötingen. Våra grannar Lillemor, Jan-Erik, Ejan, Alf-Göran, Birgit, Inger och Hasse, tack för era arbetsinsatser. Gott nytt år.

Dagens ros till Ragna och Göran Jönsson med familj i Vålbacken för den trevliga julafton vi fick fira hos er. Jättegod mat och mycket julmys. Tusen tack.

Dagens ros och ett stort tack alla som hjälpte mig när bilen parkerats i snödrivan i Torvalla i torsdags morse, tack vare er blev jag bara lite sen till jobbet. Ni också kanske? Det värmer att ni ställde upp. Tack även ni andra som stannade och frågade om jag behövde er hjälp.

Dagens styvmorsviol vill vi ge till Brita Brännström och Berit Julander som arrangerade en trevlig julgransplundring med motionsdans för Ångermanlands gille med hjälp av Simonetta Olsson, Hans Brännström och med Olle Edlund som discjockey.

Mer läsning

Annons