Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bamsekram och en ännu större tulpanbukett till Carina Pettersson, Marie Sevedsson och Lena Blom i Bräcke som tack för att ni med stor kunskap och god vilja hjälper oss att få en fungerande tillvaro.

Vill på detta sätt skicka en vacker bukett vårtulpaner med tack till personalen i Hammarstrands hemvård och Strandlidens äldreboende, sjuksköterskor och distriktssköterskor, för att ni på ett så fint sätt stöttat och hjälpt vår mamma Mary Dahlgren.

En rosbukett vill vi ge till Bräcke Lions för den fina julgåvan samt till våra små grannar på dagis för det fina lucia tåget. En ros till de företag i Bräcke som skänkte alla julklappar till våra boende. Er omtanke värmer.

En stor bukett med rosor vill vi ge till Gällö Sångverk med flera som ordnar så bra organiserad julgransplundring i Gällö. Det är kul att ni finns till och orkar fortfarande efter 25 år.

Ett stort fång rosor till våra grannar Jonas Magnusson med familj som på nyårsafton kom och frågade om de kunde skjuta några raketer, med tanke på våra hundar som var ute i hundgården. Vad glad man blir när någon är så hänsynsfull att de frågar. Och med hundarna gick det bra.

En stor bukett rosor vill vi ge till Ingrid och Sven-Ivan Andersson för deras gästfrihet. Alltid god mat, gott kaffe med underbara kakor, glatt humör och trivsamt.

Tack för en fin Trettondagsaftonskväll.

En fin snöängel till Josefin Grande för att hon tog med sin lillebror till Mickelbacken och i mörkret letade upp hans mobil som han tappat under dagen.

Mer läsning

Annons