Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En stor bukett rosor till Stadsbussarnas personal som medverkade till att jag fick tillbaka min plånbok! Tack för trevligt bemötande.

Rosor och tack till PRO i Hammerdal för den nya micken och hörslingan.

Rosor till alla snälla och givmilda människor som lämnade bidrag i insamlingsbössorna fredagen den 23 januari. Insamlingen gav 7 915 kronor. Ett stort tack även till alla bössinsamlare.

Isrosor och snökristaller och allt annat som är vackert vill jag ge till Viveca och Jan Sandegård samt Solveig Sunding på Storsjökliniken. För att ni hjälpt mig med mina händer. Tack även för bemötandet och det sätt ni gjorde det på.

Den största bukett vill jag ge mina goa vänner, alla jag möter varje dag på KC2 i Strömsund, som ger mig glädje, hopp och styrka. Sen till alla mina vänner som bryr sig om mig och min familj. En stor ros också till fackombudet Jaana Pålsson och sist men inte minst läkaren Anders Ehnberg. Du är så saknad i Strömsund.

Vi vill ge Wilma Backman en jättebukett rosor för att hon genom sin morfar Nils Backman fixade så att vi fick en ny fin bilmatta att leka på. Tack och massor av kramar till er båda.

Mer läsning

Annons