Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En massa orkidéer till personalen på Simonsons i Strömsund. Tack för att ni är så tillmötesgående och trevliga mot oss, alltid så hjälpsamma. Från flera nöjda kunder.

Vi vill ge dagens ”fyrklöver” till Maria Pettersson vid Mittuniversitets sjuksköterskeutbildning och Börje Olsson vid Medicin Direkt som på ett mycket bra sätt informerade centerns seniorgrupp vid studiebesöket/månadsmötet för januari.

Vi vill tacka Kurt Jonsson på Ica i Svenstavik, för all din hjälp, när vi skulle starta vår egen affär. Vi skickar också ett tack till er övriga företagare i byn som varit med och fixat och skänkt grejor till oss. Tacket kommer från oss, barn och personal, vid Fritidshemmet på Djurgården i Svenstavik.

Jag vill skicka en famn med vackra vårblommor till Mia, Karin och Karin och tacka för en trevlig stund i Bergs församlingshem. God mat, fin underhållning, bra stämning. Tack.

Julen varar än till påska. Stort tack för penninggåvan. Tack för julklappar till de boende på Gimsätra Bräcke. Tack även till Tomten.

En jättebukett med fräscha tulpaner vill jag ge till min kompis Ingrid Trangius. Hon ställer upp och hjälper mig, nu när jag hoppar på kryckor. Tusen tack och kram.

Ett fång rosa rosor vill vi ge till Bräcke Lions för penninggåvan vi fått.

Ett stort fång tulpaner från Amsterdam till Edith Sjöström som bjöd oss på den finaste middag lördagen den 28 januari. Därefter fick vi musicera med dig till sena kvällen. Ett stort tack!

Mer läsning

Annons