Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros vill jag ge till personalen som arbetade lunchpasset på Shanghai wok i torsdags för ett trevligt bemötande och toppenbra service till mig som hade med mig barnvagnen in.

Den vackraste rosbuketten vill jag att mina barn, föräldrar och syskon skall få. Ni gjorde ”min” dag helt oförglömlig. Ni är fantastiska alla fyra! Massor av kramar.

En jättebukett röda rosor till Oskar Kjellberg i Ås för ditt civilkurage, personliga engagemang och din insats för Jens utveckling.

Ett stort fång med rosor vill vi ge till Ingrid Pettersson och Terese Lundgren för en superbra dialogutbildning i Strömsund under tiden 3–5 februari. Stort tack för jätteintressanta och givande dagar. Kramar.

Dagens ros vill vi ge all personal på Solbacka äldreboende i Föllinge som ett tack för den personliga och goda vård Ni gav vår mamma Sigyn Gabrielsson under hennes sista levnadsår.

En vacker bukett med vårtulpaner vill jag ge till en ”hjärtego” människa som verkligen går in för sitt jobb med värme och engagemang. Hon heter Britt-Inger Vejdeland och hon är värd all uppskattning hon kan få och alla lovord man kan uppbringa. Du är bara bäst, ”Vejdan”! Kram.

Tulpaner i långa banor till Katarina Bernhardsson och Mickael Backlund i Gällö för att ni på ett så frikostigt sätt stöttade oss vid julgransplundringen.

Ett gäng rosor vill vi dela ut till alla som var oss behjälpliga när vi hade kört på en älg en km söder om Rätan torsdagen den 29 januari. En extra ros till dig som tände varningslamporna på din lastbil och till dig som såg till att älgen drogs åt sidan och inte behövde lida mer. Vi hann inte tacka er på plats eftersom det var litet kaotiskt.

Inte bara en, utan dussintals rosor vill jag ge till min underbara vän Valborg i Hackås som alltid ställer upp för mig och min familj, som gärna sitter barnvakt när vårt schema strular ihop sig. Hon gör vårt liv lite enklare helt enkelt. Tusen tack Valborg för att du finns.

Mer läsning

Annons