Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vi vill ge alla som närvarade vid vårt 20 års jubileum en jätteros. Tack för blommor och presenter, det värmde.

En stor bukett vårblommor till den ärliga person som lämnade in min kvarglömda apotekspåse till Coop Forums spelhörna fredagen den 6 februari. Ett Jättestort tack.

Ett stort fång rosor vill vi ge till Kälarne vårdcentral. Deras läkare och personal är alltid glada och tillmötesgående. Det är ett proffsteam.

Tulpaner i vårens alla färger till min bästa kompis Gunnel Olsson för att hon bland annat hjälpte till att sy dopklänningen till mitt barnbarn och för att hon är en så fin medmänniska.

Uppvärmda blommor till er båda som stannade för att hjälpa till i minus 20 grader då jag och min flickvän fått punktering utanför Kläppe den 17:e denna månad. Utan er hade vi fortfarande stått på samma ställe.

Dagens största bukett blommor vill vi ge världens bästa vänner Tina och Gustav Norblad i Strömsund, finns inga så underbara människor som ni. Ställer alltid upp i vått och torrt.

Stora kramar från era bästa vänner.

Ett stort tack till alla skoterförare vid Svartsjöarna för att ni respekterar våra skidspår.

En stor famn kattmynta vill jag ge till min reservmatte Ing-Marie Jormängen för att hon tar så bra hand om mig och är så snäll. Tycker om dig och Mio!

Dagens ros till Mona och Folke, Mattmar Buss för den trevliga resan till Rörosmartnan.

Mer läsning

Annons